25.4.09

TORNEM A SORTIR AL CARRER...


Efectivament, Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, tornem a sortir al carrer. I ho fem per celebrar la XIII Diada dels Amics dels Castells, la qual enguany portarà per nom, "La Diada del Pacte pel Patrimoni".


Es celebrarà el diumenge 3 de maig, a partir de les 9.30 hores. Serà, doncs, en el marc d'Expo Ebre. El lloc de concentració serà el Portal dels Romeus, just al davant de la seu de la nostra entitat.


Recorrerem diferents indrets del nucli antic de Tortosa, entre els quals destaca el Castell de Tenasses. També el call jueu, el balneari d'en Porcà, la ronda del Castell de la Suda, entre d'altres.


El dinar serà als Jardins del Príncep. Enguany hem subscrit un acord amb l'entitat Tot Món-Comerç Just i l'Escola d'Hosteleria de Tortosa, per la qual cosa tindrem productes del territori i de països estrangers on s'ha comerciat respectant els drets humans.


Per més informació podeu clicar a: www.amicsdelscastells.blogspot.com
Fotografia: moment de presentació de la XIII Diada amb la representant de Tot Mon, Asyris Chaplin.

1 comentari:

Anamarie ha dit...

Congratulations!!! Welcome back!! There are many different kinds of social movements nowadays but I have found this different from others. Good thing that you are back to fight for the rights of people.

wrinkle cream