30.4.09

CARME TRILLA, MEDALLA DEL FAD 2009




Avui tinc l'alegria de destacar que Carme Trilla, Secretària d'Habitatge de la Generalitat ha estat reconeguda amb l'atorgament de la medalla del FAD 2009. Aquesta entitat, destaca que Trilla s’ha convertit en un “referent inqüestionable en matèria d’habitatges que responguin a noves formes de socialització, de la necessitat d’habitatges assequibles i de la funció social que han de complir”

Per això, la Junta Directiva del Foment de les Arts i el Disseny (FAD) ha resolt lliurar una Medalla FAD a la secretària d’Habitatge, Carme Trilla, com a reconeixement “tant a la recerca com a l’acció política, sempre recollint la pluralitat i el consens de les diferents veus implicades, que s’ha convertit en un referent inqüestionable en matèria d’habitatges que responguin a noves formes de socialització, de la necessitat d’habitatges assequibles i de la funció social que han de complir”. Trilla rebrà la Medalla, que s’atorga des de l’any 1928, en el transcurs de la festa anual dels socis del FAD .




Cal recordar que un dels principals objectius del FAD és millorar la vida de les persones a través d'un disseny i una arquitectura responsables. Per tal d'aconseguir-ho, a banda de fer d'interlocutor amb les administracions públiques en representació del sector, el FAD intenta generar debat i opinió al voltant de temes d'actualitat ciutadana acostant les disciplines de l'arquitectura i el disseny a les ciències socials amb projectes com les Xarxes d'Opinió del FAD.




Farà uns mesos que conec a la Carme Trilla a través de la meua recent responsabilitat com a coordinador d'Habitatge a les Terres de l'Ebre, i tot i el poc temps, puc assegurar que la Carme és una persona amb una consciència social elevada que dia a dia fa que tots i totes treballem per aconseguir que el dret a l'habitatge sigui una realitat més propera.