21.3.09

TREBALLAR JUNTS


En relació a l'escrit que el senyor Felip Moncús, president d'ERC de Tortosa, ha escrit per contestar el comunicat d'ICV Tortosa cal apuntar que tot el que diu el propi Raül Romeva, eurodiputat d'ICV, és plenament compatible al que des de l'agrupació local s'ha dit.



Calen depurar responsabilitats, i tal i com el propi Conseller ha dit, després de l'estudi pertinent així es farà; o com a mínim, des de Tortosa i molts altres àmbits demanem que així sigui.



El què no entenc ni comparteixo són totes les altres argumentacions fàcils en contra del Conseller, clarament amb una finalitat clara per erosinar-lo. La seua assistència a la manifestació per la pau a Palestina (on hi havia membres d'ERC, de partit i Govern, cosa que celebro), la utilització de les armes esmentades que s'han regularitzat des del Departament, o la mesura dels 80 quilomètres per hora que també s'aplica a Londres o París, entre d'altres, i que només suposen uns segons més i menys morts i contaminació. D'aquí l'argument que en política no tot s'hi val. Posem cada cosa al seu lloc. Perquè vull pensar que Monclús no està en contra d'aquestes tres últimes accions del Conseller Saura. O sí?



En tot cas, Sr Monclús, gràcies pels seus escrits constructius. Seguirem escoltant-lo i tan de bo algun dia podem treballar junts per construir una Catalunya, Terres de l'Ebre i Tortosa millors.

Foto del web d'ERC de Tortosa