10.3.09

NOVES PROMOCIONS


Des del Govern de la Generalitat continuem apostant pel dret a l'habitatge. En aquests moments hi ha 5 promocions de pisos de protecció oficial al nostre territori que estan en tràmit d'adjudicar-se. És el cas de les dues d'Amposta i Flix, que ja han estat sortejades i sumen gairebé 50 pisos. I ara s’obre el termini per accedir a 32 habitatges amb protecció oficial a Sant Carles de la Ràpita. Prompte ho farem amb els 18 d'Horta de Sant Joan, dividits en dues promocions de lloguer i compra venda.


Cal remarcar que també hi ha pendents d'adjudicar habitatges a Ascó, on s'estan acabant les obres i a l'Ampolla. És important saber que aquestes adjudicacions es fan de manera totalment transparent amb sorteig públic i s'intenta que en les normes d'adjudicació hi hagi pisos reservats per a joves, gent gran, famílies monoparentals i amb pocs rescursos econòmics. D'aquesta forma busquem que les promocions siguin representatives d'una "mixtura" social. Els Governs anteriors mai ho havien fet així i més bé es donaven a dit.


Us adjunto la nota de premsa en relació a les normes que hem obert avui per als 32 pisos de La Ràpita, els quals estan dividits en dues promocions.


S'obre el període d'inscripció per als 32 habitatges públics de La Ràpita

Els pisos són de compra i estan repartits en dues promocions

Avui dimarts, 10 de març, s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per accedir a 32 habitatges amb protecció oficial de compra ubicats a les promocions del carrer Sebastià, 43-45, i al carrer de l’Arxiu Simancas cantonada amb Aragó, de Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Les instàncies es poden presentar a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita fins al 9 d’abril.

La promoció del carrer de Sant Sebastià té 15 pisos de dues i tres habitacions, amb una superfície que va dels 60,18 m2 el més petit als 75,07m2 el més gran. El preu dels pisos oscil·la entre els 102.813 euros i els 124.127 euros, segons les dimensions. L’altra promoció, que està a la cantonada entre els carrers de l’Arxiu Simancas amb Aragó, té 17 pisos, tots de 3 habitacions, excepte un, amb una superfície que va dels 65,97 m2 als 89,53 m2. El preu oscil·la entre els 116.696 euros i els 149.555 euros, segons les dimensions.

Per a més informació, podeu consultar el web d’Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, que administra els habitatges amb protecció oficial de la Generalitat: http://www.adigsa.cat/ (apartat d’oferta pública d’habitatge).