12.3.07

ASSEMBLEA NACIONAL HISTÒRICA AMB PRESÈNCIA EBRENCA



Aquest cap de setmana he tingut el plaer d'assistir a la VIII Assemblea Nacional de Joves d'Esquerra Verda- Joves amb Iniciativa que celebràvem a la veïna ciutat de Tarragona. El denominador comú que tots i totes els delegats i delegades assistents teníem era el d'aprovar els documents polítics que han de guiar la nostra formació política juvenil i que ens han de posar encara més al dia a l'hora de modernitzar Catalunya per aconseguir una societat més justa i més respectuosa amb el medi ambient. És per això que hem parlat de temes socials, del canvi climàtic, de la igualtat de la dona, de la justícia territorial, dels drets nacionals de Catalunya, del dia a dia quotidià de les persones, etc. I hem aprovat, en definitiva, uns documents que ens marquen un horitzó molt envejable com a país i com a societat.


Les Terres de l'Ebre també han estat presents. Hem anat joves provinents de La Sénia, Tivissa, Amposta, Deltebre, Tortosa, entre d'altres poblacions, i us puc ben assegurar, que tots i totes, hem destacat el bon estat de la formació -immillorable- i sobretot la il·lusió de veure a tants joves d'arreu de la nostra nació que desitgen construir un país, i també uns pobles i ciutats, millors i més justos.


De fet, la premsa i la pròpia organització hem hagut de qualificar l'assemblea com a històrica ja que ha desborat les nostres previsions i han assistit molts més joves dels que ens esperàvem. El propi Saura no s'ho creïa. Amics, amigues, Iniciativa, encara que els pesi als sectors més carques i conservadors té molt de present i futur.


Podeu trobar més info a: www.iniciativa.cat/terresdelebre i a www.jev-jic.org