4.1.07

Benvingudes i Benvinguts !




En primer lloc, benvinguts i benvingudes a tots i totes. Espero que aquest bloc sigui entretingut i expressi totes aquelles idees i pensaments que , diàriament, comparteixo amb molta gent sobre Tortosa, les Terres de l'Ebre i la societat en què vivim. I per als que no les comparteixen, serveixin d'intercanvi i diàleg... només d'aquesta forma, parlant i dialogant, és com ens podem enriquir i avançar.


Només m'agradaria ressaltar, abans que tot, dues primeres reflexions. La primera fa referència a la Societat de la Informació en la què estem immersos. Crec que aquesta ens facilita eines comunicatives importants com són els blocs. D'aquesta forma moltes persones podem expressar lliurement les nostres opinions, lluny dels controls mediàtics, polítics i econòmics. Però també, encara, hem de recordar que molta gent no hi pot accedir perquè no tenen la formació deguda o bé per motius econòmics. Per tant, fins que això no estigui resolt, la societat de la informació - i en concret els blocs - no seran reflex d'una societat plenament democràtica.

D'altra banda, la segona reflexió, recau directament en els anomenats blocs anònims. Estic totalment en contra d'aquest tipus de bloc, quan s'utilitzen per atacar indiscriminadament a terceres persones. Evidentment tothom és lliure d'expressar-se anònimament, però quan s'utilitza per atacar a tercers, de forma baorrera i destructiva, crec que èticament deixen molt de desitjar i sospitar. Ningú em farà canviar d'opinió: és un acte de covardia i de no donar la cara.

1 comentari:

i ha dit...

em sembla que acabes de aterrissar, i massa ple de prejudicis interessats.
anònim és el vot.
també el menysprees?
et queden anys de camí.
relaxat!
i afina en les raons de la veritat.
que parla per tots los llocs i cantons.
pot-ser l'anonimat és un dels pocs espais de llibertat que queden en esta societat tant manipulada pels interessos dels poderosos.
mai, mai una expressió, sigue quin sigue el llenguatge, afecta més que a les ments, d'altres accions, no tant mentals, son les que si perjudiquen, y els polítics sou molt responssables d'elles.
i ja parlo massa