14.9.07

CIU DE TORTOSA: FEM-HO BÉ. AMB EL PP A LA DIPUTACIÓ, AMB ERC A L’AJUNTAMENT I CONSELL COMARCAL




Convergència no és de fiar. I menys encara la seva secció ultradretana i conservadora d’Unió. Aquesta coalició cada dia ens bombardeja mediàticament afirmant que no volen saber res del PP, que van pactar durant 8 anys per l’interès del país, i no pel de la cadira. Que allò del transvasament és passat. Que el PP està radicalitzat i que no pactaran amb ells...

Però els fets parlen. I parlen abans que les paraules i les mentides. Els vots que CiU ha tret a Tortosa i a totes les Terres de l’Ebre han servit per segellar un acord de govern amb el PP a la Diputació de Tarragona. La resta de diputacions, per sort, estan a mans de les esquerres.

També estic convençudíssim que si el PP a Tortosa hagués tret 2 o 3 regidors hagués preferit pactar amb ells que amb ERC. I estic convençut que pactaran amb Rajoy si els convé. Només cal veure Duran i Lleida i la seu ànsia de ser ministre.

També estic conveçut que si poden tornaran a plantejar el transavasament. De fet, l’antic conseller de Medi Ambient, Felip Puig, durant les eleccions passades tornava a parlar de transvasament a Barcelona. O aquest home és un desmemoriat – per no dir una altra cosa- o és que no se’n recorda com el rebíem mils de persones quan venia a vendre’ns la moto?

A la mínima que poden PP i CiU pacten. On estan els notaris? Que ara el PP d’Acebes no és radical? I ara que ha marxat el Piqué? Aquesta gent, que diu defensar la nació (cosa que em fa molta gràcia perquè no s’ho creuen ni ells) han pactat amb ell PP a la Diputació. Per tant, la institució més important que ara per ara governen està en mans dels defensors de la nostra nació i del PP. Compatibilitat total.

No m’estranya que la gent deixi de votar. No m’estranya que la política no tingui credibilitat. Pere Panisello, regidor a l’Ajuntament de Tortosa i al Consell Comarcal del Baix Ebre amb pacte ERC, i vice-president de la Diputació amb el PP. On està la decència política?

La resposta és clara: a la cadira.