6.2.08

EL CURRO ESTÀ FOTUT


Us presento la campanya que estem realitzant des de Joves d'Esquerra Verda a les Terres de l'Ebre i a nivell nacional per tal de donar a conèixer les nostres propostes en matèria de política laboral per tal que els i les joves treballadors puguin tenir una feina més digna. Podeu trobar tota la informació al següent bloc: www.elblocdelcurro.cat

Lamentar que en el cas de Tortosa gairebé no podrem encartellar ja que no hi ha cartelleres arreu de la ciutat i aquesta setmana el propi equip de govern (CIU i ERC) ha votat en contra d'una moció presentada per ICV en què demanàvem que s'acabés aquesta situació.

Paradoxalment, cartells de l'IMACT, àrea governada per CiU estan col·locats en molts llocs on no hi poden ser embrutant parets d'edificis privats. ERC també ha tornat a penjar cartells a les parades de bus i altres indrets sobre un acte de Ridau aquest cap setmana. Les paraules de bona voluntat i "el fem-ho bé" cada dia perd més credibilitat. CiU està portant una política de "rodet" i de prepotència que rebutja l'oposició constructiva i menteix amb temes com el nou hospital. La cara de Bel amb la consellera al costat dignifica la política i, sobretot, fa veure que aquest alcalde enganya molt sovint. Mireu el què deia ara fa uns mesos amb el nou hospital i mireu el què diu ara. Demagògia pura i dura.