10.1.08

JOAN HERRERA, UNA ESPERANÇA

Aquesta setmana el portaveu d'ICV al Congrés dels Diputats, el jove Joan Herrera, ha estrenat el seu bloc : joanherreratorres.blogspot.com . Us el faig arribar perquè de ben segur us serà interessant per tot allò que expressa i per tot allò què hi podeu expressar vosaltres mateixos. També us comunico que l'ecoesfera de Catalunya s'ha multiplicat per tres en aquests darrers mesos. Jo mateix en formo part i també hi ha moltes persones més d'arreu dels Països Catalans que hi estan adherits i adherides. Si la voleu conèixer només cal que entreu a : www.ecosocialistes.cat.


Farà unes setmanes Joan Herrera va estar a les Terres de l'Ebre, concretamet a Tortosa per fer una balanç de la legislatura al Congrés dels Diputats. En termes econòmics i territorials va criticar el PSOE mentre que en termes socials va expressar que s'havia avançat bastant en comparació al govern del PP. Sobre l'oposició del PP va dir que clamaven al cel les seues postures radicals i d'ultradreta, molts cops amb el suport de CiU i del propi PSOE, sobretot en termes econòmics.

A Tortosa va prendre tres compromisos concrets: el no al cementiri nuclear (cal recordar que ell ha estat el polític català que més ha insisistit sobre el tema), la defensa d'una nova llei d'aigües estatal que enterri les possibilitats dels tranvasaments que encara el PP espanyol, valencià i català defensen; i finalment un pla ferroviari que prioritzi les rodalies i els regionals per connectar abans les ciutats petites i mitjanes de Catalunya així com donar servei de qualitat al milions d'usuaris d'aquests trens, que representen un 82% en comparació al 18% que utilitzen l'AVE i els de llarg recorregut. D'aquesta proposta, però ja en parlarem més endavant.

Espero que pel bé de la nostra nació, i pel bé de la nosta gent, Joan pugui estar molts anys lliurant batalla a los Madriles.

3 comentaris:

emigdi ha dit...

Jordi,
Ja saps que avui m'inunda l'eufòria. Pos parlarem eufòrics. Pensa que aquestes són les darreres eleccions en què Herrera es presentarà a casa estranya. A les properes ja serem independents i no ens deixaran votar els espanyols. Herrera i Ridao, dos grans candidats, ho seran al parlament nacional, i no hauran de veure Bonos, Acebes i tota aquella bona gent. La Magda continuarà sent ministra in secula seculorum. Si està bona, la bèstia!
Passa que a Duran i Lleida l'exportarem, els el deixarem com a regal en senyal d'amistat. Allà podrà continuar amb el seu ideari cristià, i amb la seua moralitat (virginitat fins al matrimoni). Òstia, als gais que ells no deixarien casar, els farien ser verges de per vida! Ja saps que Duran em produeix hurticària, probet!
com deia Ernesto Guevara de la Serna: "Hasta la victoria siempre", "Más vale morir de pié que vivir arrodillado".
Au pos que ja n'he dit prou de bajaneries avui.
Bon cap de setmana i una abraçada,
emigdi

Jordi García ha dit...

Hola Jordi!

Gràcies per passar pel meu bloc i per deixar-hi un comentari.

Un petó.

Jordi Garcia
www.gafasdepasta.net

PD: Efectivament, els Jordis som una plaga!

Jordi Garcia Ronda ha dit...

Molt bé Jordi,bon blog! Esperem que entrin mes gent a part d´Herrera dels nostres! I comparteixo lo que diu en Jordi Garcia,jo també em dic Jordi Garcia,ejejeje,curiós eh? El mon es dels Jordis!! Salut i una abraçada